Kertahoito sisältäen diagnoosin ja neulotuksen/muun hoitotekniikan 40 euroa. 10 kerran hoitosarja (sisältäen diagnoosin ja neulotuksen/muun hoitotekniikan) 2-3 päivän välein 350 euroa (maksetaan ensimmäisellä hoitokerralla tai kahdessa erässä), 10 hoitoa käytettävä kahden kuukauden sisällä ensimmäisestä hoidosta/ostohetkestä lähtien, tai 5 hoitoa ensin ja loput puolen vuoden sisällä ensimmäisestä käynnistä. Vastaanotolle voi tulla hoidettavaksi ja vasta sitten päättää ottaako sarjan vai vain yhden hoidon.

Lasten hoidot 30 euroa /hoito. Lapsilla käytetään hierontaa, painelua ja joskus neuloja. Saatte samalla hoito-ohjeita mukaan ja opastuksen kuinka voitte kotona tarvittaessa jatkohoitaa itse. Kotikäynnit onnistuu tiettyjen rajoitusten mukaan ja silloin hoitoon lisätään matkakulut. Kysy rohkeasti!

Opiskelijat ja työttämät 30 euroa/hoito ja 10 hoidon sarja 280.

Maksu käteisellä jokaisen hoidon jälkeen, kiitos. Tai tilisiirrolla, mutta silloin tuo hoitoon tullessasi kuitti maksetusta hoidosta tai lähetä se sähköpostilla. Esteen sattuessa peruuta hoitosi mahdollisimman pian ja sovi tarvittaessa uusi aika. Jos hoitoa ei peruta 2 päivää ennen (esim. jos hoito on keskiviikkona, peruutus maanantaina), veloitan hoidon hinnasta 50 %.

Katso vapaita aikoja Google-kalenteristani. Varatut ajat merkitty, jos siis tyhjää, on aikoja vapaana. Varaa aika mieluiten 2 päivää aiemmin, saattaa onnistua seuraavallekin päivälle, mutta samalle päivälle ei, koska olen päivätöissä enkä siis puhelimen/netin äärellä vastaamassa varauksiin.

Klinikan Facebook-sivulta löydät erikoistarjouksia, -aikoja, sulkupäiviä, vinkkejä yms. mielenkiintoisia juttuja.

Kuinka pääsen Lohikäärmeklinikkalle?

Klinikan osoite on Kolarinkatu 12. Bussi 80 tulee lähimmäs, Teiskontieltä ja Sammon valtatieltä on n. 1 kilometri kävelyä. Bussi 29 kulkee Takahuhdintietä/-katua vähän lähempää. Karttoihin merkitty pysäkit: mustat kaupungista päin ja punainen pallo on klinikka. Klikkaa karttaa niin se näkyy suurempana.

Linkkejä

FinnAcu - Suomen perinteisen kiinalaisen lääketieteen yhdistys ry
Etsi paikkakuntasi rekisteröityneet harjoittajat täältä. Lisätietoa kiinalaisesta lääketieteestä.

SOAKKL - Suomen Optimaalisen Akupunktion ja Kliinisen Kiinalaisen Lääketieteen Koulu
Valmistuin täältä.

Opettajat

Kari Purhonen
www.tmipurhonen.fi
Puh 040 530 2433

Esa Hippolin

Tungin akupunktio:
Robert Chu
acuchu.com