• Kertahoito sisältäen diagnoosin ja neulotuksen/muun hoitotekniikan 40 euroa.
  • Lasten, työttömien ja opiskelijoiden kertahoito 30 euroa.
  • 5-10 kerran hoitosarja (sisältäen diagnoosin ja neulotuksen/muun hoitotekniikan) 2-3 päivän välein 175-350 euroa (35 euroa/käynti).
  • Lasten, työttömien ja opiskelijoiden hoitosarjat 140-280 euroa (28 euroa/käynti).
Hoitosarjat maksetaan ensimmäisellä hoitokerralla tai kahdessa erässä. Ne on käytettävä kahden kuukauden sisällä ensimmäisestä hoidosta/ostohetkestä lähtien. Vastaanotolle voi tulla hoidettavaksi ja vasta sitten päättää ottaako sarjan vai vain yhden hoidon.

Lapsilla hoitona käytetään hierontaa, painelua ja joskus neuloja. Saatte samalla hoito-ohjeita mukaan ja opastuksen kuinka voitte kotona tarvittaessa jatkohoitaa itse. Kotikäynnit onnistuvat tiettyjen rajoitusten mukaan ja silloin hoitoon lisätään matkakulut. Kysy rohkeasti!

Maksu käteisellä jokaisen hoidon jälkeen, kiitos. Jos haluat tilisiirron, pyydä sitä aikaa varatessasi ja tuo hoitoon tullessasi tai hoitosarjaa aloittaessasi kuitti maksetusta hoidosta tai lähetä se sähköpostilla.

Esteen sattuessa peruuta hoitosi mahdollisimman pian ja sovi tarvittaessa uusi aika. Jos hoitoa ei peruta 2 päivää ennen (esim. jos hoito on keskiviikkona, peruutus maanantaina), veloitan hoidon hinnasta 50 %.

Katso vapaita aikoja Google-kalenteristani. Varatut ajat merkitty, jos siis tyhjää, on aikoja vapaana.

Klinikan Facebook-sivulta löydät erikoistarjouksia, -aikoja, sulkupäiviä, vinkkejä yms. mielenkiintoisia juttuja.

Susanna
lohikaarmepkl@gmail.com

Kuinka pääsen Lohikäärmeklinikkalle?

Klinikan osoite on Kolarinkatu 12. Bussi 80 tulee lähimmäs, Teiskontieltä ja Sammon valtatieltä on n. 1 kilometri kävelyä. Bussi 29 kulkee Takahuhdintietä/-katua vähän lähempää. Karttoihin merkitty pysäkit: mustat kaupungista päin ja punainen pallo on klinikka. Klikkaa karttaa niin se näkyy suurempana.

Linkkejä

FinnAcu - Suomen perinteisen kiinalaisen lääketieteen yhdistys ry
Etsi paikkakuntasi rekisteröityneet harjoittajat täältä. Lisätietoa kiinalaisesta lääketieteestä.

SOAKKL - Suomen Optimaalisen Akupunktion ja Kliinisen Kiinalaisen Lääketieteen Koulu
Valmistuin täältä.

Opettajat

Kari Purhonen
www.tmipurhonen.fi
Puh 040 530 2433

Esa Hippolin

Tungin akupunktio:
Robert Chu
acuchu.com