Ennen hoitoa

Älä harjaa kieltäsi!

Jos vain mahdollista, tule meikittömänä. Puhtaat, meikittömät kasvot helpottavat kasvodiagnoosia.

Syö kunnolla, mutta älä tule hoitoon vatsa täynnä.

Älä tule hoitoon päihteiden vaikutuksen alaisena tai krapulassa.

Pukeudu vaatteisiin joita voi siirtää pois tieltä tai jotka on helppo riisua. Jos palelet helposti, ota villapaitaa, villasukkia tms. mukaan.

Älä käytä kampaustuotteita (esim. hiuslakka), hajuvesiä ja voimakkaita deodorantteja (esim. axe), kun tulet vastaanotolleni. Luonnonmukainen kosmetiikka, suitsukkeet, eteeriset öljyt yms. ovat ok. Olen tuoksuille yliherkkä.

Mitä akupunktiolla voidaan hoitaa?

Lähes mitä tahansa! Jokainen hoito on yksilöllinen kerta, jolloin katsotaan kehon sen hetkinen tila. Jos vain Sinä jaksat, myös kipeänä voi tulla hoitoon. Silloin hoidetaan ensin flunssa tms, pois alta ja mahdollisuuksien mukaan hoidetaan jo työn alla ollutta vaivaa. Ihovauriot hoitoalueella ovat ainoa este hoidolle.

Kauanko hoito kestää?

Neulat ovat n.30 minuuttia, joten haastatteluun, pukemiseen yms.kannattaa varata aikaa 45-60 minuuttia.

Miten hoito tehdään?

Hoito tehdään yleensä makuuasennossa. Voidaan tehdä myös istuen, etenkin jos halutaan samalla liikutella esimerkiksi kipeää jalkaa.

Yleisesti voidaan sanoa, että mitä kauemmin vaiva on ollut, sitä useamman hoitokerran vaiva vaatii, mutta hoitokerrat katsotaan asiakkaan mukaan ja edetään jokaisen kehon mukaisesti. Jotta hoidoilla olisi paras vaikutus, olisi suotavaa tehdä hoidot 2-3 päivän välein.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen kannattaa ottaa ihan rauhallisesti mutta mitään erityisiä suosituksia ei ole. Jokainen oman olonsa mukaan!